Några av våra nöjda kunder

Nöjd kund
Langauge Team har för Elgiganten översatt diverse handböcker, kontrakt, avtal och uppdragsbeskrivningar.
Nöjd kund hos Language Team
Vi har under åren översatt stora volymer för Siemens gällande anbudsformulär, entreprenadkontrakt, konsortieavtal, övervakningssystem och kravspecifikationer.
Nöjd kund hos Language Team
Vi har utfört ett stort antal översättningar för Gallagher från engelska till svenska av installationsmanualer och tekniska anvisningar rörande elstängsel, stolpar, aggregat, grindar, isolatorer och solcellpaneler.
En av våra nöjda kunder
Svenska osteopatförbundet får löpande dokument och texter kring relationen mellan patienter, osteopater och förbundsledning översatta från engelska till svenska.
Language Team fortsätter att få
Sala Brand är en återkommande kund för vilken Language Team översätter handlingar från svenska till engelska gällande tekniska kravspecifikationer, upphandlingsavtal och tekniska manualer kring uttryckningsfordon och räddningsfordon som exempelvis industribrandbilar, flygplatsbrandbilar och specialfordon.
Nöjd kund hos Language Team
Vi har översatt årsrapporter, avtal, affärs- och kontraktshandlingar för Catella - specialist inom fastighet och finans i Europa.
Nöjd kund
För Sirius i Värmland har vi gjort ett antal översättningar från svenska till engelska av bland annat fullmakter och olika anställningsavtal i företagets verksamhet, samt även utfört språkgranskningar för företaget.
Nöjda kunder hos Language Team
Language Team har för Helhetsutveckling översatt ett antal kapitel ur Lennart Matikainens och Rickard Carlssons rosade deckare "Besatthetens inferno” inför en lansering av denna i USA.
Language Team har bland annat språkgranskat en stor rapport för denna organisation.
Jobsora är en jobbsökplattorm med rätt jobb för dig

Sala Brand

(Världsledande inom utryckningsfordon)

Återkommande kund för vilken Language Team översatt tekniska kravspecifikationer, upphandlingsavtal och tekniska manualer gällande bland annat uttryckningsfordon och räddningsfordon såsom industribrandbilar, flygplatsbrandbilar och specialfordon.