frilansande översättare hos Language Team

Language Team är en liten men ytterst effektiv och kompetent översättningsbyrå med kontor i Stockholm och som förvärvat lång erfarenhet av översättning från svenska till engelska men även av att översätta från engelska till svenska; och detta till konkurrenskraftiga priser. 

De översättare som jobbar på uppdrag för Language Team har inte sällan akademisk examen och spetskompetens inom sina översättningsområden, vare sig det handlar om affärsengelska, juridiska eller teknikbaserade texter. Men självklart tacklar de också texter av mer allmän karaktär. Att översätta svenska och engelska dokument innebär att man alltid går från källspråket till sitt eget modersmål – något vi inom Language Team ytterst sällan tummar på.

Inte heller intresserar det oss att dra saker och ting i långbänk, vilket i detta fall betyder att vi alltid siktar på att leverera inte bara en offert inom 24 timmar utan också att utföra skyndsamma jobb, då vi vet att kundens tid i dag är dyrbarare än någonsin. Kvaliteten tummar vi dock aldrig på.

Snabba leveranser av kvalitetsöversättningar och språkgranskningar till oslagbara priser brukar sällan gå ihop. Hos oss gör det!

Välkommen till översättningsbyrån Language Team!