Vi översätter alla slags kontrakt

Under första halvåret är många företagare och ekonomer upptagna med rapporter, bokslutskommunikéer och årsredovisningar. Vissa företag behöver också författa dessa på engelska. Det behöver inte vara för komplicerat! Vi hjälper dig!

Förutom att visa företagets verksamhet och ekonomiska situation ska ni även lyckas visa upp hur året har sett ut. Har ni uppnått era mål eller har ni skapat nya? Kanske har ni lanserat ett nytt varumärke? Förutom att vara duktiga på det engelska och svenska språket är våra översättare väl insatta i affärsspråk. Detta gör att era rapporter blir mycket tillgängliga för så väl lekman som riktiga proffs; något som verkligen kan underlätta er nästa investeringsrunda 

Denna typ av översättningar ställer höga krav på översättaren. Men våra översättare har lika lång – om inte längre – erfarenhet av själva affärsspråket som översättning rent allmänt.

Vi på Language Team har närmare 30 års erfarenhet av att översätta bokslut, årsrapporter och liknande. Därför hjälper vi gärna just dig! Kom i kontakt med oss i formuläret eller via knappen på denna sida! Vi garanterar snabb leverans, bra pris och en helt igenom professionell översättning.